Известие

Collapse
No announcement yet.

Плюсове и минуси на Алфа 155. Много моля за вашето мнение !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Имаш предвид задната седалка нали? [/quote]
    В редките случаи ,в които съм сядал на задната седалка ,след като вляза вътре малко трудно -все пак обувките ми са 45 № седалката е удобна ,колкото предната.
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
      Първоначално публикувано от koolio
      Първоначално публикувано от Yon

Имаш предвид задната седалка нали?
      То това удобство не зависи от седалките, а от това какво седи на тях .
      Иначе- въпрос на вкус, казала маймуната и си облизала г.ъ.з.а. За мен лично по- удобни седалки от тези на 155 няма.
      Добре,щом и ти си засегнат от умопомрачение ето няколко плюса-дизайн,добър демараж,сравнително добра като цени поддръжка(за алтернативни части).Минуси-лошо качество на изработката,течащи кранчета на парното,често дефектират термостати,проблеми в ел.инсталацията(по-малко в сравнение с модела 75),проблеми със задните спирачки.Ако пак спомена за неудобните предни седалки,ще се потретя.
      Баце от никакво умопомрачение не съм засегнат, не съм имал 155 и не претендирам да знам всичко за модела, само твърдя, че седалките на тая кола са много удобно направени- това и от едно сядане може да се усети.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
      X